Ózdon végre megtisztíthatják a város egyik legszennyezettebb területét

Megosztás

Ezzel több évtizedes probléma megoldása kezdődik el. Eddig nemigen tehetett semmit az önkormányzat, mivel a terület magántulajdonban volt. Most azonban gyökeres változás történt, ebből az ózdiak csak profitálhatnak.

Igazán remek hírt kaptak Ózd lakói, Janiczak Dávid ugyanis fontos bejelentést tett, amivel egy több évtizedes probléma megoldásának veselkednek neki a közeli jövőben. “MEGTISZTÍTJUK A VÁROS EGYIK LEGSZENNYEZETTEBB TERÜLETÉT.

A Táblában található építési és kommunális hulladékkal jócskán elborított területet munkahely-teremtésre alkalmassá fogjuk alakítani. Ezidáig magántulajdonban volt, a felszólításoknak nem tettek eleget, mi pedig sajnos nem tehettünk többet. Most árverésen tudtuk megvásárolni, így az 1.2 hektáros terület, a mellette lévő 1.5 hektáros önkormányzati területtel együtt, gazdasági övezet részeként értékes, befektetésre kiajánlható terület lesz hamarosan.

Elkerítjük, kamerákat helyezünk ki, hogy megszűnjön az illegális hulladéklerakás, ezt követően a gaztól és kommunális hulladéktól megtisztítjuk, majd az építési törmeléket ledaráltatjuk, azt utak alapozásánál fel tudjuk majd használni.

A Hangony-patak partján, a Kőalja úton található ingatlan sík, lapos, jól megközelíthető, a 25-ös út szomszédságában fekszik, így befektetésre alkalmas terület lesz a közeljövőben” – írta az ózdi polgármester.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek